Støtt Oss!!

Hvorfor Støtte Oss?
Vi betaler alt av utgifter vi har fra egen lomme, enten det er drivstoff eller kameraer og utstyr. I forbindelse med Bånngass produksjon i 2015, opprettet Tom Erik ett enkeltmannsforetak «Ramfjord Media» vi ble også grunnet større inntjeninger på noen oppdrag i 2015 Mva registrert.
Det vi får inn av penger er det vi klarer og selge av våre Dvd Filmer via vår Nettbutikk eller filmklipp fra løp hvor sjåfører ønsker filmklipp til eget bruk. Vi selger også noen tjenester som f.eks. div reklame plass, film oppdrag og film produksjon. Vi får også inn litt spons bidrag fra både private og andre aktører, men totalt sett så er det langt mer utgifter enn inntekter


Vi håper å komme litt lenger med det å få inn Sponsor penger fra frivillige både private, motorklubber og bedrifter. Dette for å holde noe av kostnadene nede og holde Utstyret oppdatert.


Ønsker du å sponse Galskap Motorsport?
– Se våre sponsorpakker på Høyreside  -------------->>>
– Vipps over en slant kroner til. «28882, Ramfjord Media»
– Overfør direkte på bank konto. «1503.79.01250»
– Ta kontakt med Tom Erik for reklameavtale eller større/andre bidrag.

Vi vil Takke ALLE som velger å støtte oss, dette hjelper til med å holde oss i gang med det vi driver med, og fortsetter å legge filmer gratis ut på nett..


Mvh.
GalskapMotorsport
Tom Erik Ramfjord

Sponsorpakker

lagt til handlevogn